Aedes

Podjetje AEDES, ustanovljeno v štiridesetih letih prejšnjega stoletja, se ukvarja z dobavo gradbenega materiala in kmetijske opreme za številna podjetja na Južnem Tirolskem. Od tod tudi izvor njegovega imena, ki ni preprost akronim podjetja, ampak ima starodavne korenine: iz latinščine je njegov pomen “hiša, tempelj, zgradba”.

V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja se je oddelek za kmetijstvo ločil in začel s proizvodnjo in trženjem strojev za gojenje sadja/trte v vinogradih in nasadih jablan na Južnem Tirolskem, kjer deluje še danes. Trenutno je AEDES uveljavljeno podjetje, ki deluje z veliko strokovnostjo in zanesljivostjo skupaj z uporabniki, da skupaj iščemo inovativne rešitve, ki lahko olajšajo kmetijska dela v specifičnem sektorju SADJARSTVO / VINOGRADNIŠTVO.

Zaradi nenehne proizvodnje in komercialne rasti ter logističnih in proizvodnih razlogov se naše podjetje nahaja v dveh tovarnah in deluje na naslednji način:

Podjetje s sedežem v Andrianu/Bolzano, v Alto Adige, se ukvarja s komercialnim delom, raziskavami in inovacijami, proizvodnjo prototipov, asistenčnim servisom/popravilom strojev in skladiščem rezervnih delov.

Podjetje s sedežem v Duevillu (VI) se ukvarja z načrtovanjem, razvojem, proizvodnjo in skladiščenjem zbiranja strojev.

Inovativnost in nenehna pozornost do kakovosti ponujenih izdelkov in storitev, skupaj z močno intuicijo pri zajemanju spremenljivih potreb strank in iskanju prave rešitve za vsako od njih, predstavljajo glavne temelje, na katerih stoji trden ugled, s katerim se ponaša AEDES. temelji na italijanskem in mednarodnem trgu.

S sprejetjem najstrožjih meril pri izbiri kakovostnih materialov in komponent AEDES oblikuje in izdeluje široko paleto profesionalnih strojev; dolgoletne izkušnje so podjetju omogočile doseči in utrditi vodilni položaj v sektorju medvrstnih strojev.

Tesen stik s kmeti omogoča razvoj inovativnih idej in strojev za izpolnjevanje potreb in zahtev po specializirani, zanesljivi in specifični mehanizaciji v sadjarstvu/vinogradništvu.

Končno lahko zahvaljujoč našim izkušnjam in ekipi sodelavcev, ki nas podpira pri proizvodnji, z našo največjo zavzetostjo izdelujemo inovativne, tehnološko dovršene, zanesljive, robustne stroje in hkrati s pravo ceno.