Marinelli

Družina Marinelli izdeluje kmetijske stroje od leta 1927, ko se je Marino odločil zapustiti pomembno službo v enem največjih podjetij v sektorju in skupaj z bratom Emiliem ustanovil F.lli Marinelli.
Marinova sinova, Bruno in Silvio, sta nadaljevala posel z enako strastjo in profesionalnostjo, ki sta zaznamovala podjetje od njegovega rojstva.

Od leta 2001, po reorganizaciji podjetja, v kateri so Silviovi sinovi Marino, Luigi in Orlando prevzeli vrh podjetja, je prišlo do povečanja proizvodne dejavnosti deloma zaradi predanosti novim tehnologijam, ki se uporabljajo za naprave, deloma nov komercialni pristop.

Zahvaljujoč svojemu študiju in tehničnim raziskavam je F.lli Marinelli leta 2006 prejel nagrado za “TEHNOLOŠKE INOVACIJE” na sejmu Tarquinia.
Tehnološka inovacija je sestavljena iz naprave, ki se uporablja za vse brane za lomljenje grud in omogoča neodvisno spreminjanje delovnega kota vsake posamezne sekcije; Inovacija, patentirana istega leta, je trenutno v mestu Sigillo v središču Umbrije, na površini 10.000 m2, kjer se izvajajo vse organizacijske in proizvodne dejavnosti.