Menu  

BATERIJSKA ŽAGA T-CAT M

Baterijska žaga T-CAT M je najnovejši dodatek v seriji električnih orodij GREEN Line. Zasnovan je tako, da svojim uporabnikom zagotavlja dobro rezalno zmogljivost, ohranja minimalno velikost in odlično kompaktnost. Kot nalašč za nego domačega zelenja in za hobi, je T-CAT M izjemno uporaben tudi za manjša zaključna obrezovanja v bolj profesionalnih okoljih.

Novo orodje lahko reže veje z največjim premerom 8 cm, brez robov in brez upočasnitve. Njegova teža je samo 1,200 kg, vključno z litij-ionsko Plug-In baterijio, ki jo napaja, z nazivno napetostjo 14,4 V (16,8 V max.) in kapaciteto 2,5 Ah. Avtonomija polnjenja omogoča operaterju do 90 rezov na vejah z največjim premerom 6 cm.

Zmogljivost T-CAT M je podprta z brezkrtačnim motorjem s 500 W moči in 1/4” 29-člensko verigo, ki lahko doseže hitrost 7,5 m/s. Za popolnost lastnosti novega verižnega obrezovalnika GREEN Line sta tu še nedrseč ročaj z varnostnim stikalom in ergonomska oblika, ki zagotavljata operaterju izjemno svobodo gibanja in minimalno utrujenost rok.

LASTNOSTI: 
*PREMER REZANJA8 cm
BATERIJALi-Ion Plug-In
NAZIVNA NAPETOST14,4 V / (16,8 V)
KAPACITETA2,5 Ah
ŠTEVILO REZOV (Æ 6 CM)Cca 90
ČAS POLNJENJA1,5 / 2h
MOČ500 W
VERIGA1/4″ – 29 zobov
HITROST VRTENJA7,5 m/sec
MEČ4″
TEŽA1,200 kg
TEŽA BREZ BATERIJE0,956 kg
*Odvisno od tipa lesa 

Gumb za VKLOP/IZKLOP

LCD zaslon

Nedrseč ročaj z varnostnim stikalom

Brezkrtačni motor 500 W

Zaščita proti povratnemu udarcu

4” drog – ¼” veriga

Rezervoar za olje z ročnim mazanjem

Sprožilec, spremenljiva hitrost

Priključna baterija: 2 priloženi bateriji